Dien klanten met de dienst van uitstekende kwaliteit,

win de markt met uitstekende productsterkte, 

bouw het merk met wetenschappelijke en redelijke planning.

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Klanten Case
Thuis

Foshan Laijian Fitness Equipment Factory

Certifications
China Foshan Laijian Fitness Equipment Factory certificaten
China Foshan Laijian Fitness Equipment Factory certificaten
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Foshan Laijian Fitness Equipment Factory

Foshan Laijian Fitness Equipment Factory
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ljfitness
Aantal werknemers : 80~120
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

Het materiaalco. van de Foshan is laijian die geschiktheid, Ltd, bij het jaar van 2007.We wordt gevestigd één van de meest largerest uitvoerige fabrikant van het gymnastiekmateriaal in zuiden-China.

 

Materiaal van de Foshan ook specialiseert het laijian geschiktheid zich in materiaal van de volledige waaier het midden en eersteklas commerciële gymnastiek, met inbegrip van commerciële tredmolen, de machines van de sterktegymnastiek, speld-geladen bodybuilding machines en plaat geladen gymnastiekmachines, commerciële tredmolens, ellipitcal machines, hometrainers, het roeien machines, spining fietsen en ander cardiomateriaal, alle dumbells, gewichtsplaten en andere gymnastiektoebehoren.

 

Met meer dan 12 jaar van ervaring, hebben wij het vertrouwen van onze klanten met hoogte - kwaliteit en professioneel de dienstsysteem gewonnen. Wij hebben uitgevoerd naar meer dan 80 landen die met de laatste 12 jaar, grote hoeveelheid regelmatige cliënten en verdelers over de hele wereld bezitten.

 

De fabriek behandelt een gebied meer dan 10000 vierkante meters, met het moderne beheer van de workshopproductie.

 

Wij hebben schitterend teamsysteem, het R@D-team, het verkoopteam, het team van de naverkoopdienst, het bevorderingsteam, het QC team, zijn al deze de steun voor de laijian geschiktheid van Foshan.

 

Onze demostic markt verzamelt zich hoofdzakelijk etc. in de provincie van Guangdong, de provincie van Hunan, Jiangsu-provincie, de stad van Peking, de stad van Shanghai, Fujian-provincie. Onze buitenlandse markt verzamelt zich hoofdzakelijk in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Afriac, het Midden-Oosten, Rus en andere landen midden-aisa, en landen van Zuidoost-Azië zoals Maleisië, Filippijnen, de landen van Singapore en van Thailand en van Zuid-Azige zoals India en de Maldiven. Etc. zich concentreert op het privé gymnastiekbureau, grote commerciële gymnastiekclub, hotel gyms, school gyms, het ziekenhuisrehabilitatie gyms.

 

Wij heten al geachte bedrijf of de persoon welkom om te komen en onze samenwerking tussen bedrijven te bespreken, om een win-win samenwerking te bereiken.

Contactgegevens
Foshan Laijian Fitness Equipment Factory

Contactpersoon: Mr. Andy Lee

Tel.: 0086 13242891590

Fax: 86-757-8512-9058

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)